К и Б Клима е основана през 2003 г. Основен предмет на дейност e продажба на едро и дребно, както и монтаж и сервизиране на климатична техника. Компанията предлага голямо разнообразие от различни марки климатични системи с високо качество. “К и Б Клима” е основен дистрибутор на “Panasonic”, “Daikin”,”Fujitsu”,“Fuji Electric”, ”Toshiba”, ”LG”,”Sharp”.

Фирма „K и Б КЛИМА” е организация с иновационни проекти, концентрирала се върху качествени продукти с висока надеждност. Ние имаме волята и стремежът да бъдем лидери в бранша и като такива да предлагамеме високотехнологични, висококачествени и конкурентоспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиентите.

Стенен Климатик

Стенно-таванен Климатик

Multi split

Канален Климатик

Подов Климатик

Подово-таванен Климатик

Таванен Климатик

Касетъчен Климатик

Kолонен климатик

VRV | VRF с-ми за промишлена климатизация

проектиране на климатични системи
К и Б Клима прави цялостно проектиране и инженеринг на VFV/VRF,Вентилационни,Термопомпени системи на въздух,фреон и вода.
Консултация по проекти и климатична техника
Ако имате нужда от съвет, консултация за вашия избор, монтаж, цена на климатична, соларна или геотермална  система, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите специалисти с дългогодишен опит в областта с удоволствие ще ви помогнат да направите правилния избор.
К и Б Клима ЕООД е доказала се през годините със своята коректност и лоялност фирма в извършването на гаранционно, извънгаранционно обслужване и сервизиране на предлаганата  техника. Гаранционната поддръжка е в рамките на гаранционния срок на съответния продукт. Пълният гаранционен срок се постига…
Транспортиране и монтаж на климатици
Уважаеми клиенти, с настоящата информация бихме желали да Ви уведомим за начина на работа и цените на извършваните от нас услуги. Ние държим нашите клиенти да бъдат максимално удовлетворени, за това залагаме на висококачественият монтаж, което е предпоставка за добрата работа на климатика. Ние…

Адрес:

Our Address:

София, жк. Дървеница 50

Telephone: