Бласт Инженеринг ЕООД е основана през 2003 година с основна дейност в две направления – изпълнение на индустриални антикорозионни покрития и производство на песъкоструйно оборудване

От 2013 година Бласт Инженеринг ЕООД е единствената българска фирма предлагаща цялостно проектиране и изграждане на индустриални камери за дробеструйно почистване на метални конструкции, както и изграждането на камери за боядисване. Към месец януари 2020 година, имаме изградени и пуснати в експлоатация 36 камери за бластиране със стоманени дробинки с изцяло автоматизирани системи за рециклиране на абразива и прахоулавяне, 51 кабини за бластиране с инжекторна система за бластиране, както и 9 камери за боядисване на стоманени детайли.

От Януари 2008 година фирмата е изключителен представител за България на немската фирма „CONTRACOR” – една от водещите европейски фирми, производител на пясъкоструйно оборудване, както и на немската фирма „COMPRAG“  – производител на компресори и изсушители.

Винтови компресори – Comprag

От месец септември 2017г. Бласт Инженеринг предлага на своите клиенти нови винтови компресори на немската фирма COMPRAG GmbH.

Повече информация за компресорите може да получите телефон +359 887 616 609 – Красимир Бачовски.

Пясъкоструйно оборудване

Като представител на „Contracor“, ние предлагаме пълната гама от оборудване за пясъкоструене, произведено   от компанията, на най-добрите цени за българския пазар, както и кратки срокове за доставка.

Апаратите са с обем 25, 50, 100 и 200 литра , оборудвани с пневматични дистанционни управления, с немско качество и най-ниски цени към момента в България!

Адрес:

Our Address:

Мрамор, ул. „Васил Левски“ 96

Telephone: