Школа “Арете” е една от първите школи за подготовка на ученици и кандидат-студенти в гр. София. Нашата дейност е насочена към подготовката на ученици от VІІ клас за външно оценяване и кандидатстване в гимназии и техникуми; текуща подготовка на ученици от V, VІ, VІІІ, ІХ и Х клас; подготовка на ученици от XI и ХІI клас за матури и кандидатстване във ВУЗ.

 

В Школа “Арете” работят опитни и отлично подготвени преподаватели. Учениците се обучават индивидуално и в групи, с цел постигане на оптимални резултати при представянето на конкурсните изпити. По време на обучението курсистите усвояват, упражняват и анализират знанията, предвидени в учебната програма. През последните 18 години през нашата школа преминаха много кандидат – гимназисти и кандидат- студенти и техните успехи са атестат за нашата работа.

Екип

Ина Цветкова

Ина Цветкова

Ина Цветкова – директор на школа „Арете“. Съосновател и съдружник във фирмата. Има висше образование- СУ „Климент Охридски“, специалност българска филология. Многогодишен преподавател по български език и литература с отличен опит в подготовката на кандидат-гимназисти. Семейна с три деца.

Теодора Стоянова

Теодора Стоянова

 

Висше образование – ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”, специалност история. Съосновател и съдружник във фирмата. 11 години стаж като преподавател по история. семейна, две деца.

Ваня Искиджийска

Ваня Искиджийска

 

Висше образование – СУ “Св. Климент Охридски”, специалност руска филология. Съдружник във фирмата. Многогодишен преподавател по руски език и руска литература. Семейна, две деца.

Наталия Илкова

Наталия Илкова

 

Висше образование – СУ “Св. Климент Охридски”, специалност българска филология. Многогодишен преподавател по български език и литература, хоноруван преподавател в СУ “Климент Охридски”. Семейна, едно дете.

Виолета Котиркова

Виолета Котиркова

 

Висше образование – СУ “Св. Климент Охридски”, специалност математика. Действащ преподавател по математика в ЧОУ “Св. София” с дългогодишен опит в подготовката на кандидат – гимназисти. Семейна, едно дете.

Мария Власова

Висше образование – СУ “Св. Климент Охридски”, специалност математика. Действащ преподавател по математика в ЧОУ “Св. София” с дългогодишен опит в подготовката на кандидат – гимназисти. Семейна.

Антоанета Панушева

Висше образование – ПУ “Паисий Хилендарски”, специалност българска филология. Многогодишен преподавател по български език и литература. Семейна, едно дете.

Мариана Дурчева

Висше образование – СУ „Климент Охридски”, специалност математика. Старши асистент в Технически университет град София, факултет Приложна математика и информатика.

Панка Илиева

Висше образование – СУ „Климент Охридски“, специалност математика. Преподавател с опит в подготовката на кандидаг-гимназисти и кандидат-студенти. Семейна с две деца.

Сайтове на фирмата

Може да ни немерите и на други сайтовe на фирмата ни във facebook даваме текуща информация за дейността на школата. Можете директно да комуникирате с нас, да задавате възникнали въпроси и получавате веднага отговори от служителите, които са в момента във фейсбук по месинджъра.

Впредвид ситуацията COVID 19, ШКОЛА АРТЕ провежда своите занимания изцяло ONLINE

Адрес:

Our Address:

София, ж.к. Красно село, ул. Дойран, бл.№ 8, вх. Б, партер

Email: