Борола ООД –  започва през 1996 г., когато двама лекари с предприемчив дух се заемат със задачата да я превърнат в една от водещите компании в сферата на здравеопазването.

Основна дейност: извършване на регулаторни услуги; пълна гама от маркетингови, рекламни и издателски услуги за здравни продукти; интегрирана система за дистрибуция – търговия на едро, търговия на дребно и електронен магазин; разработване на високоефективни здравни програми; служба по трудова медицина; клинични изпитвания; широка гама от решения за опаковане на продукти за здравето чрез най-съвременни съоръжения; издателска и образователна дейност в различни области на здравеопазването – лекари, аптеки, пациенти, фирми и организации.

Екипът се състои от водещи и признати специалисти от фармацевтичния бранш и сферата на здравеопазването. Нашите специалисти притежават необходимия опит и квалификация, придобити от мултинационални фармацевтични компании, водещи клиники, научно-изследователски институти и бизнес – организации.

 

Природни продукти

Борола е лидер в производството на природни продукти. При тяхното производство се използват само висококачествени изходни суровини.

Всички екстракти, използвани при производството на продуктите са стандартизирани, с което се гарантира тяхната чистота и висока ефективност.

Чрез патентования процес на извличане на активните субстанции (вакуум екстракция) се постига по-висока концентрация в крайния продук в сравнение със стандартните методи на извличане.
Предлаганите природни продукти са в иновативни фармацевтични форми: течна капсула (Solucaps) – чрез нея се постига бързо и цялостно усвояване от организма; VGcaps форма – със 100% растителен произход, не съдържа консерванти, глутен, ГМО, захар и съставки от животински произход, като същевременно са хипоалергични и подходящи за вегетарианци и вегани.
Нашите производители отговарят на изискванията на Европейския съюз със стратегия за гарантиране на безопасността на произвежданите и внасяни продукти.

ДЕТСКО ЗДРАВЕ

Imunobor Protect

ДЕТСКО ЗДРАВЕ

Vivatonin Good Night

АНТИОКСИДАНТИ И ВИТАМИНИ

Ocolut Combi

ДЕТСКО ЗДРАВЕ

Imunobor Uro Akut

 

 

Козметична линия GinGira
GinGira e най-новата продуктова линия на БОРОЛА и в областта на дермокозметиката.

ДЕРМОКОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ

Lipobase® 100ml

ДЕРМОКОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ

Nanobase® 30ml

ДЕРМОКОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ

GinGira® Alba Bebe Spray 100 ml

ДЕРМОКОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ

GinGira® Alba Bebe Spray 30 ml

 

Лекарства

По отношение на лекарствените продукти, днес БОРОЛА е представител за България на едни от най-големите фармацевтични компании като LEO Pharma (Дания), SBC (САЩ), AMCO (UK) и др.

 

 

Медицински изделия

МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ

Lactobor® Intim

 

Медицински изделия

МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ

Lactobor® Intim

 

Адрес:

Our Address:

София, ж.к. Овча купел 2

Telephone: