Актив Клийн ООД има дългогодишен опит в областа на транспортирането, обезвреждането , третирането и унищожаването на опасни медицински / болнични / отпадъци. Централната база е ситуирана в град Севлиево. Методът , който използва фирмата за обезвреждане на медицински отпадъци е автоматична автоклавна стерилизация чрез висока температура и налягане. Дейността ни е сертифицирана по ISO – 9001 / 2015 Системи за управление на качеството , ISO – 14001 / 2015 Международен стандарт за управление на околната среда , както и по ISO OHSAS 18001 / 2015 Международен стандарт за управление на безопасните условия на труд.

 

Набор от различни товарни автомобили осигуряват бързо и ефективно транспортиране на опасните медицински и болнични отпадъци на клиентите в срок от 24 часа от заявката им. Наши клиенти са множество лечебни заведения от хуманитарната и ветеринарна медицина в областите Русе, Варна, София, Велико Търново, Габрово, Търговище и Разград. Положителната обратна връзка от клиентите ни , както и продължителните ни взаимоотношения са неоспорим показател за висок професионализъм и удовлетвореност.

 

Услуги:

Актив Клийн ООД предлага:

1. Транспортиране на медицински и болнични отпадъци
2. Обезвреждане , третиране и дезинфекция на небиологични отпадъци
3. Нова Транспортиране и унищожаване на опасни и болнични отпадъци

Множеството сертификати, които притежава фирмата, са гаранция за качеството, което фирмата предлага на своите клиенти. Въпреки това тя не спира да се стреми към подобряване на качеството на услугите, които предлага.

Ако имате въпроси относно дейността на Актив Клийн ООД , свържете се с нея на посочените координати.

Адрес:

Our Address:

Русе, ул. Рига 7а, Дом на услугитe, ет.1, офис 1

Telephone:
Web:

-