MD Cars е център за годишни технически прегледи. Разположен е на околовръстен път, София.

MD Cars извършва бързи и качествени технически прегледи, които са задължителни за всички моторни превозни средства. Едно от предимствата на центъра е, че прегледът на автомобил отнема не повече от 15 мин., което е много важно за всички клиенти.

MD Cars работи с всички марки автомобили. Най-честите марки коли са ауди и мерцедес. Клиентите имат пълно доверие на служителите на MD Cars и са сигурни, че тяхната кола е в сигурни ръце.

Оборудването на центъра за технически прегледи и е модерно, именно това е причината за бързите прегледи. Професионалното отношение и сръчна работа са други две причина за избор на MD Cars.

Локацията на MD Cars е удобна както и за живущите в София, така и за хора, които живеят в околноста.

Всички служители във фирмата са усмихнати и приятелски настроени. Това предразполага все повече шофьори да използват услугите на центъра. MD Cars поема отговорност към всеки автомобил и ангажимент към всеки посетител.

Ако ви предстои годишен технически преглед, не се съмнявайте, а потърсете услугите на MD Cars. Прегледът на колата ви ще бъде готов за 15 мин. и няма да се наложи да чакате допълнително или да се редите на опашки. В MD Cars ще откриете привлетливи служители, събрани в професионален екип.

Opening Hours

Monday

09:00 h до 18:00 h

Tuesday

09:00 h до 18:00 h

Wednesday

09:00 h до 18:00 h

Thursday

09:00 h до 18:00 h

Friday

09:00 h до 18:00 h

Saturday

09:00 h до 18:00 h

Sunday

Затворено

Адрес:

Our Address:

sofia, ul. Okolovrasten pat 8г

Telephone:
Email:

-

Web:

-