РКС-БГ е специализирана в инвестирането и строителството на жилищни, обществено-административни и търговски обекти в град Поморие и цялата страна. Основните дейности са свързани с проучване и консултации, строителен мениджмънт и комплексно изпълнение на строителството на възложените проекти. Ние вярваме, че добрите резултати се постигат благодарение на синхрона между инвеститори, проектанти и изпълнители. Високата репутация на компанията се гради на отговорността и професионализма при изпълнение на поетите ангажименти, лоялността и коректността към всички клиенти и партньори.

Изкопни дейности

Извършваме всякакъв вид земно изкопни услуги за строителни обекти. Разполагаме с необходимата за това техника – верижни багери, комбинирани багери, самосвали с помощта на които можем да извършим изкопните дейности максимално ефективно.

 

 

Транспорт на материали

Преглагаме съдействие на клиентите си при нужда от транспорт. Осигуряваме товарене, транспортиране и разтоварване на нужните строителни материали от и до обектите на клинета. Разполагаме с богата гама от – лекотоварни и тежкотоварни камиони, бусове, ремаркета и полуремаркета, бетоновоз и др.

 

 

Съдействие в проектирането

На разположение на клиентите на РКС-БГ са екип от експерти в проектирането. Нашите специалисти са готови да помогнат, всеки ваш проект да стане реалност. Работата с проектантите ни ще доведе до минимализиране на последващи разходи за енергийна обезпеченост на сградата.

 

 

Съдействие при доументацията до разрешително за строеж

Не е нужно да сте запознати с цялостната процедура и документооборот нужни за започване на строителство. Доверете се на нас и на нашите специалисти! Ние ще се заемем със задачата по изкарването на разрешително за вашия строеж.

 

 

 

Всички документи и протоколи до АКТ 16

Разрешителното за започнване на строеж е само началото от дългият процес при строителство. Благодарения на дългогодишният опит, ние можем да прокараме вашият проект до финалният АКТ 16. Нужно е единствено да ни поверите тази задача!

 

 

Комплексно строителство от дупка до ключ

От вас се иска единствено да ни възложите обект. Ние ще извършим всичко нужно от изкопни дейности, до довършителни дейности и детайли. В резултат вие получавате от нас качество и ключ към вашият завършен проект!

 

 

 

Ремонт на покриви

Годините опит и използването на иновативни материали и техники ни прави идеалният избор при изграждането на покриви. Независимо дали става дума за нов покрив или ремонт на стар такъв ние гарантираме за бързото и качествено изпълнение на възложената задача.

 

 

Адрес:

Our Address:

Поморие, д-р Петър Берон № 8

Telephone:
Email: