ВАЛМЕКС Е БЪЛГАРСКА ЧАСТНА, НЕЗАВИСИМА  КОМПАНИЯ, ВОДЕЩА В ОБЛАСТТА НА ИНЖЕНЕРИНГА В СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО СТРОИТЕЛСТВО И ФУНДИРАНЕ, ИЗВЕСТНА С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА НАПРЕДНИЧАВИ ТЕХНИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ.

Името на компанията е синоним на най-високи стандарти.

Частният, държавният, общинският и строителният сектор ползват услугите на компанията в търговски, офисни, инфраструктурни, промишлени, жилищни и екологични проекти.

Отличната репутация на Валмекс е изградена на инженерното и техническото ноу-хау, както и стремежа към иновации и развитие.

Валмекс е българска частна, независима компания, водеща в областта на инженеринга в специализираното строителство и фундиране, известна с предоставянето на напредничави технически и икономически ефективни решения.

Частният, държавният, общинският и строителният сектор ползват услугите на компанията в търговски, офисни, инфраструктурни, промишлени, жилищни и екологични проекти.

Отличната репутация на Валмекс е изградена на инженерното и техническото ноу-хау.

ЗАЩО ВАЛМЕКС?

КВАЛИФИКАЦИЯ

За Валмекс професионализма и отговорността са на първо място. Имаме доказан опит и сме една от уважаваните компании в БългарияНие гарантираме, че всичките ни проекти са направени с най-голям професионализъм, използвани са качествени материали и същевременно предлагаме на нашите клиенти професионални съвети и подкрепа.

ЧЕСТНОСТ И НАДЕЖДНОСТ

За нас, честността е единствената политика и ние се стремим да приключим всички проекти с почтеност, не само към нашите клиентино и към нашите доставчици и подизпълнителиС множество успешни проекти ние сме една от най-надеждните строителни компании в България.

ПОДОБРЕНИЯ

Ние се ангажираме да завършим всички проекти в срок, договорен с нашите клиентиНие използваме най-добрите технологиите и инструменти и механизация, за да гарантираме, че всички дейности се извършват бързо, но също така отдаваме внимание към детайлите, за да осигурим цялостна добре свършена работа.

ПИЛОТНИ МАШИНИ

ШЛИЦОВИ МАШИНИ

СОНДАЖНИ МАШИНИ

АВТОКРАНОВЕ

АВТОТРАНСПОРТ

ЗЕМЕКОПНИ И ДРУГИ

 

Валмекс е една от малкото фирми в България, специализирани в хидротехническото строителство и фундиране.

Основните услуги, които предлагаме са всички видове пилоти, анкери, шлицови стени, торкрет, хидроизолации, сондажи. Изграждаме депа за отпадъци, пречиствателни станции за отпадни и питейни води, ВиК инфраструктури, различни еколгични проекти.

Адрес:

Our Address:

СОФИЯ, КВ. ГАРА ИСКЪР УЛ. 5004 №5