Екипът на Клиника по пародонтология и имплантология д-р Кръстев се обръща към Вас с доверие и внимание и Ви уверява, че Вашето здраве и естетика са от първостепенна грижа за нас. Клиниката предлага лечения в областта на пародонтологията, имплантологията и денталната хирургия.

СПЕЦИАЛИЗИРАНА СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА В ОБЛАСТТА НА ПАРОДОНТОЛОГИЯТА

Специализираната Клиника по пародонтология и имплантология Д-р Кръстев е създадена през 2002г., за да отговори на потребностите от ефективно лечение на пародонта на възрастни и деца. Клиниката предлага различни видове стоматологични лечения на зъбозадържащите тъкани, а при липсата на зъб или загубата му при инцидент – поставяне на зъбен имплант по най – съвременни технологии.

Днес можем да изграждаме тъкан и кост, там, където те липсват, а различните хирургични и пластични процедури могат да подпомогнат успешното Ви лечение при личния стоматолог.

Клиниката разполага с модерно оборудвани кабинета за пародонтологична работа и операционна зала с дигитален рентгенов апарат.

Екипът работи заедно с общопрактикуващи стоматолози и специалисти от цялата страна, за да осигури пародонтална подготовка и поддръжка на пациентите при цялостни лечения.

Комфортът и сигурността Ви са от първостепенно значение в Клиниката. Обстановката е стилна и успокояваща. Личното Ви време е ценно за нас и чакането е необичайно.

Превенцията и инфекциозният контрол са въведени директно от Зъболекарския Факултет в Берген, Норвегия и отговарят на най-високите съвременни стандарти.

Клиниката предлага индивидуален подход към всеки пациент и специализирана помощ на диабетици и страдащи от други общи заболявания, предразполагащи към болести на зъбодържащите тъкани.

Случаи от практиката: Пародонтология

Адрес:

Our Address:

Варна, ул. Идеал Петров 26