СОЛАР ТЕХОЛОДЖИ е създадена 2004 година и една от първите фирми за северночерноморския регион, специализирана в проектирането и изгражданетона на слънчеви инсталации за битова гореща вода/БГВ/ и подпомагащи отоплението. Имаме изградени десетки обекти на територията не само на регион Варна, но и в цяла България, дори и извън пределите и. Поради спецификата на монтажната дейност, взаимната свързаност, както и улесняване на гаранционното и следгаранцияонното обслужване, фирмата се специализира и в проектиране и монтаж на всякакъв вид отоплителни както и ВиК инсталации. Ние предлагаме утвърдени марки климатици и имаме квалифициран екип за монтаж.
На нашите бъдещи клиенти, които нямат впечатление или отзив от работата ни, имаме готовност да предоставим референции от наши клиенти.
Фирмата е представител на Варна и региона на водещи български производители или директни вносители на елементи на слънчеви и отоплителни инсталации,климатици и термопомни като:
Сънсистем
Елдомивест
Брамак
Теси
Geotok ООД и др.
Успешно съчетаваме търговски нюх с проектански и инсталаторски умения, съхранил ни през годините на криза или нелоялна конкуренция. Това, което ни отличава е че през всичките тия години благодарение на опита ни като фирма-инсталатор имахме възможност да изберем и изпитаме продукти и материали, които са най-добрата симбиоза от качество и цена.
Нашата тайна е че подхождаме индивидулно към всеки обект, търсим реализация на вашите идеи и работим за нашите клиенти както бихме работили за себе си.
Не забравяйте, че при изграждането на всяка соларна инсталация, за да се извлече максимален ефект се изисква опит, с който ние можем да се похвалим, професионализъм който може да задоволи и най-претенциозните изисквания и дързост, присъща на новаторите, която не загубихме въпреки това.
Фирмата работи с производители и директни вносители и поддържаме най-добри цени.

Адрес:

Our Address:

Варна, кв. Чайка

Telephone: