Фирма Алки-Л Е ООД , с управител Красимира Цанева, е основана през 1997 година и е изключителен представител на Liebherr за България за цялата гама строителна, земекопна,специализирана и минна техника.

Алки-Л ЕООД разполага с офис, складова и сервизна база в София, като и сервизна база в гр. Бургас.

Алки-Л организира доставката на оригинални резервни части за всички машини Liebherr, на територията на Република България. Гаранционно и извън гаранционно обслужване на техниката се извършва,както в сервизните бази, така и на местонахождението й от специализирано сервизно звено. Сервизните инженери на Алки-Л ЕООД, разделени в десет екипа, раполагат с автомобили с висока проходимост, съоръжени с необходимата специализирана апаратура за диагностика и ремонт.

Алки-Л ЕООД извършва гаранционно, извънгаранционно сервизно обслужване и ремонти на машини Либхер в цялата страна, чрез специализирано звено на фирмата. Мобилните сервизни екипи разполагат със специализирана електронна апаратура и софтуер, подвижна техника и пълен набор от инструменти, необходими за диагностика и ремонт на машините Либхер. Всички служители се изпращат на ежегодни обучения в заводите на Либхер за повишаване на квалификацията и запознаване с последните нововъведения в машините и методите за диагностика.

Алки-Л ЕООД също така отдава под наем строителна техника.

Алки-Л ЕООД разполага със сервизна и складова база в София, бул. “Самоковско шосе” 10Д и “Околовръстен път” срещу с. Кривина.

Сервиз

Резервни части

Машини под наем

Полезна информация

Сервиз

Алки-Л ЕООД извършва гранционно, извънгаранционно сервизно обслужване и ремонти на машини Либхер в цялата страна, чрез специализирано звено на фирмата. Мобилните сервизни екипи разполагат със специализирана електронна апаратура и софтуер, подвижна техника и пълен набот от инструменти необходими за диагностика и ремонт на машините Либхер.

Всички служители се изпращат на ежегодни обучения в заводите на Либхер за повишаване на квалификацията и запознаване с последните нововъведения в машините и методите за диагностика.

Резервни части
Алки-Л ЕООД доставя всички оригинални резервни части и поддържа на склад необходимите масла, филтри и други консумативи за всички доставени в България машини. Доставките на резервни части се извършват както с групажни, така и експресни доставки в рамките на 2-3 дни.

Машини под наем
Алки-Л ЕООД отдава под наем кулокранове с горно и долно въртене, както и мобилен кран LTM 1060. Фирмата разполага с високо квалифицирани монтажни групи за монтаж и демонтаж на кранове Либхер.

Машини втора употреба
Алки-Л ЕООД предлага машини втора употреба директно от заводите на Liebherr. Преди продажба машините се инспектират от завода производител и се предлага оглед на място заедно с клиента.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петък
9:00 – 17:00

Адрес:

Our Address:

Алки-Л