Ако тази максима е вярна според вас, то изборът на камината, или казано по-точно – на отоплението, е важен и дългосрочен, дори за тези които я избират като елемент на интериора.

Тази е и сентенцията, която ръководи в работата  фирма „Секаста“. От 1994 година, когато СЕКАСТА и ДЕВИЛ си подават ръка, СЕКАСТА става представител за България на известната френска марка.

Днес сме добър партньор и на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ТЕХНИКАЛ- Унгария и ОРТАЛ-Израел.

Клиентите ни в България са вече над 10 000 и се увеличават непрекъснато, защото се стараем при нас да намират добро решение за отоплението си, гарантирано качество, квалифицирана консултация и внимание.  Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме гамата на предлаганите камери. Изборът ни на партньори е базиран на доброто качество на изделията и доказаното производство.

За българските клиенти СЕКАСТА е не само сред първите фирми във формирането на този бранш и налагането на камините с горивни камери от затворен тип, но и компетентен, коректен и професионален изпълнител, за когото всеки клиент е важен.

Затова в специализираните магазини на фирмата е осигурена възможност на живо да се запознаят с богата гама от модели и отоплителни варианти – мощност, начин на пренасяне на топлия въздух в цялото жилище, естетически решения. Мострените модели дават представа за реалния вид на камините, за характеристиките на каменните елементи, а и за качеството на изработката.  Работещите модели навсякъде са условие за по-лесен избор и сигурност, че инвестицията си струва, защото може да се видят и усетят приятната топлина и уют, лекотата на обслужването, сигурността и пожаробезопасността.

Служителите на СЕКАСТА подхождат индивидуално и професионално към всеки конкретен случай при избора и вземане на естетическо и топлотехническо решение, за да бъде максимално удовлетворен клиентът. Все в тази посока е и предлагането на камера с „водна риза“. То удовлетворява онези, които искат едновременно да имат живия огън у дома си и да използват наличната инсталация за водно отопление – твърде икономично решение в такива ситуации.

Вече има и проекти за комбиниране на инсталация за водно отопление (подово или с радиатори) с подвключване на камера с „водна риза“, което икономисва добър дял от електрическа или друга енергия, както и определена част от топлоизлъчващи тела (за помещението, в което гори камината).  В тази област „Секаста“ работи в сътрудничество със специалисти и фирми от водноотоплителния бранш, за да бъде гарантирана сигурността при експлоатацията.

Ние ви гарантираме:

– Бърза реализация – от подписването на договора до запалването на камината;
– Еднакви цени и условия за всички клиенти от цялата страна;
– Компетентни екипи със съвременно оборудване, материали, транспорт;

Ако търсите решение, то “СЕКАСТА” е насреща – име, вече доказало се сред многобройните си клиенти.

С най-сърдечни поздрави:

Колективът на „СЕКАСТА“

ПРОДУКТИ

СОФИЯ   –   офис и шоурум

 •  бул. „Прага“ No 22 (вх. от ул. „Доспат“)
 • телефон ++359 (02) 9515470,  мобилен ++359 (089) 9943464
 • e-mail: sofia@sekasta.com
 • skype име: sofiasekasta

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петък       9:00 – 19:00
събота     10:00 – 14:00

ПЛОВДИВ   –   офис и магазин

 •  ул. „Райно Попович“ No 2
 • телефон /факс (032) 620 122, мобилен 0899 943 719
 • e-mail: plovdiv@sekasta.com
 • skype име: plovdivsekasta

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник – петък       9:00 – 18:00
събота и неделя     почивен ден

БУРГАС   –   офис и магазин

 • ул. „Индустриална“ 3
 • телефон /факс (056) 846 829, мобилен 0894 471 342
 • e-mail: burgas@sekasta.com
 • skype име: burgassekasta

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник – петък       9:00 – 19:00
събота     10:00 – 14:00

ОТОРИЗИРАНИ ДИСТРИБУТОРИ

 • РУСЕ   –   фирма „ЕКОСИСТЕМ“- Камен Петров
 • ул. „Хан Аспарух“  No 33  (магазин „Коркова къща“) – виж карта
 • телефон (082) 877 017, 822 537

Адрес:

Our Address:

Варна, ул. Цар Иван Страцимир 30