Rain Fresh Clean LTD са фирма с млад екип професионалисти, бързо развиващи се в сферата на дома или офиса. Те са екипът, който ще се погрижи за вашия абсолютно чист и блестящ дом или офис. Rain Fresh Clean LTD предлагат решение със системата Rainbow, с която могат да почистят домашен прах, акари, животински косми и други замърсявания от вашите легла, матраци, дюшеци, дивани,канапета, столове, килими, мокети. Почистване след сериозни и екстремни замърсявания.

Ако страдате от астма, алергична кашлица, имате алергия към домашната прах или просто искате един наистина добре почистен и уютен дом, Rain Fresh Clean LTD e вашият най-верен помощник!

Rainbow използва уникана филтрираща система, основана на принципа “Мократа прах не лети”, която е ефективна в борбата с акарите, основните причинители на алергии, астми, дерматити, конюктивити, кашлици и хреми!

Ако искате да сведете до минимум последствията от „съжителството“ с акарите, то Rainbow е решението. Независими лабораторни изследвания и техните резултати доказват, че почистващата система Rainbow води състезанието по ефективност на филтрация на въздуха, посредством комбинация от водна основа и технологията на сепаратора, които улавят 99.997% от мръсотията в затворени помещения. Като доказателство за качеството на почистващата система са получените в годините сертификати.

Видове операции:

– Тупане – операцията е изключително ефикасна за премахване на акарите от дома. Приставките (голяма и малка тупалка) почистват в дълбочина до 40 см, благодарение на дървен вал и разположени по него четки.
– Пране – Прането и подсушаването се извършват със специално перящо устройство. Изпират се малки и големи замърсявания и веднага след това се подсушава, като се изсмуква напълно водата и влагата от от почистената тъкан.
– Измиване на твърди настилки – Операцията се извършва от т.нар. „супер моп“, който измива и подсушава дори и силно замърсени повърхности
– Обезапрашаване – За тази операция се използват специални четки от естествен косъм, които имат антистатичен ефект.
– Почистване с Rainbow на апартамент до 100 кв.м – матраци, мека мебел, килими/мокети и твърди настилки – 100 лева

Rain Fresh Clean LTD е проверена и сертифицирана със сертификат “Лоялна фирма” за 2016г. и е включена в европейският каталог на лоялните фирми поддържан от Е.Ц.С.К.

Rainbow е единствената почистваща система, която притежава сертификат за почистване на въздуха – АНАМ. Асоцияцията на производителите на домакинска техника (АНАМ) гарантира, че Rainbow е доказана система за почистване на въздуха в затворени помещения. Създадена е да елеминира замърсителите, които допринасят за лошото качество на въздуха.

Rainbow е оценена от независима лаборатория и отговаря на Стандарта на Килимаркста Индустрия (CRI) по всички три елемента:

– Отстраняване на замърсявания
– Задържане на прах
– Запазване на външния вид на килима

С Rainbow без алергии.

Allergy and Asthma Association of America (AAFA) е водеща организация за борба с астмата и алергиите. Сертификатът от AAFA удостоверява, че Rainbow премахва алергените от дома. Сертификатът от AAFA е мощно доказателство в подкрепа на твърдението, че Rainbow има огромен принос в създаването на една по-чиста и здравословна среда.

Адрес:

Our Address:

София, кв. Сухата река, ул. 540 № 4

Telephone:
Web:

-