Психологически консултации от доцент Христова

Психологията не е фантасмагория, глупост или псевдо-наука! Тя е всичко около нас!

Откровено казано много хора не разбират смисъла на психологията и не можем да им се сърдим. Истината обаче е, че в своята същност тя е наука за хората и се опитва да разгадaе, въпросът, който вълнува всички ни, а именно – защо сме такива, каквито сме.

Във всяка една сфера от живота общуваме с различни хора, опитваме се да опознаем голяма част от тях и да научим повече за техните нагласи, ценности и разбирания. Освен това покрай всички тези хора ние се учим да разбираме и самите себе си, за да израснем като личности и да вървим напред.

Психологията е необходима за да съумеем да го направим и аз мисля, че знанията, които тя ни дава са основата на която трябва да стъпим, за да се развиваме и достигаме нови хоризонти във всяка една област на науката, изкуството и бизнеса.

Аз вярвам, че благодарение на психологията можем да станем по-добри хора и да се усъвършенстваме по начин, който да ни донесе много позитиви.

Благодаря ви за решението да посетите psihologiabg.com и ще се постарая да ви покажа защо светът на психологията е толкова важен за мен.

Аз все още не спирам да откривам невероятните и лица и от ден на ден се влюбвам все повече в нея. Ако имате нужда да се потопите в свят на учени, експерименти и интересни обяснения сте добре дошли … 

Психолог доцент Румяна Христова

Психолог Румяна Христова може да Ви бъде полезна във всякакви критични житейски ситуации:
– Разрешаване на ежедневни конфликти и проблеми – лични и в семейството, състояния на паническа атака, депресия, стресови разстройства, невъзможност за вземане на решения, ниско самочувствие, проблеми в секса, емоционалността и връзките.
Всяка консултация е в рамките на 60 мин. и се провежда след предварителна уговорка в удобно и за двете страни време.
При първата среща ще уточним какво Ви води при психолог, с какви методи ще работим, колко често ще бъдат срещите, какви са задълженията ни и хонорара.

 

За въпроси и записване –  0884 54 97 33

psiholozite@abv.bg

Адрес:

Our Address:

София

Telephone:
Web:

-