От малка фирма за производство и търговия на ветеринарномедицински продукти и козметични продукти за животни и хора до световно призната производствена компания.

Примавет–София ООД е създадена през 1993г. с предмет на дейност разработка, производство и търговия на ветеринарномедицински продукти и козметични продукти за животни и хора. Разработени, пуснати в производство и реализирани на пазара 40 продукта.

Примавет–София ООД предлага на пазара утвърдени, регистрирани и с доказани качества продукти за пчели, домашни любимци и продуктивни животни. Ветеринарномедицинските продукти за пчели на Примавет–София ООД са с висока ефективност, лесни за прилагане и дозиране, пестят време и средства на пчеларите. Примавет-София ООД традиционно участва в национални и международни специализирани научни форуми, изложби и панаири.

Публикувани са над 75 научни статии, доклади и съобщения за продукти на компанията. Специалистите на фирмата са изнесли над 200 лекции в страната и чужбина по актуални проблеми на здравеопазването на пчелните семейства.

Примавет-София ООД разполага със собствена производствена база с площ от 1 200 кв. м. и съвременно оборудване. Компанията е член на Българска търговско-промишлена палата и GS1.

Фирма Примавет-София OOД има утвърдени позиции в търговията ветеринарномедицински продукти и фуражи за пчелите и е коректен партньор на много български и международни компании. Нашата компания контактува с пчеларите – професионалисти и любители от цялата страна, участва ефективно в социалните мрежи на различните пчеларски групи.

Има възможност да използва животновъдните обекти – пчелини, за извършване на биологични опити с пчелни семейства по отношение поносимост и ефективност на произвежданите продукти, като популяризира постигнатите резултати в пчеларските издания и на страницата на фирмата.

ПРОДУКТИ:

Нашите Продукти

Предлагаме разновидност от продукти за пчели, домашни любимци и много, много други

Здрава лапа

За подържане лапите на вашето куче

Котидермин

За бързо заздравяване при увреждания на кожата, рани от различно естество.

ФилоВар

За почистване на кошери, инструменти и оборудване

НозеСтоп

За почистване дъната на кошерите

ФилоТрин

За почистване на кошери, инструменти и оборудване

Продукти за пчели

Варостоп – ленти

Продукти за пчели

Екостоп – плочки

Продукти за пчели

Нозестат – разтвор

Продукти за пчели

Стартовит

Продукти за домашни любимци

Екзематин С – разтвор за кожа

Продукти за домашни любимци

Отикан

Магнезиев сулфат

Sal amarum (горчива сол), Английска сол

Катран

Катран боров 100 и 200 гр.

Адрес:

Our Address:

София, ул. „княз Борис I“ 198