Агенцията ни е специализирана в извършване на писмени, устни преводи и други езикови услуги.

Оторизирана е от Консулски отдел на МВнР да извършва официални преводи от 1998 г. Разполага с над 110 регистрирани професионални преводачи, специализирани във всички области на превода, редактори, коректори, компетентни координатори и бързи куриери.

Нашите работни езици са български, английски, немски, френски, италиански, испански, португалски, руски, украински, румънски, гръцки, турски, казахски, полски, унгарски, сръбски, хърватски, словенски, македонски, чешки, словашки, датски, шведски, норвежки, исландски, естонски, латвийски, литовски, нидерландски, фински, арабски, арменски, албански, грузински, японски, китайски, корейски, виетнамски, иврит…

От самото начало агенцията се стреми към улеснено, комплексно и безпогрешно обслужване на всеки клиент, за да бъде полезна, търсена и успешна.

В комплексния център на САНСКРИТ може да ползвате наред с преводаческите и всички допълнителни към тях услуги: легализация на публични и частни документи от български институции и чуждестранни представителства, оформление на изходни текстове, редакция, сканиране, компютърен набор и печат, копирни услуги. САНСКРИТ извършва и превод на романи, разкази, поезия, научни статии и др. Възползвайте се от нашия опит и преференциални цени.

Изградената гъвкава система за работа позволява да спестявате много време и средства, използвайки всички съвременни технологии, като получаване и предаване на поръчки по електронна поща, банково плащане, национални и международни куриерски услуги, и т.н.

Клиенти на САНСКРИТ са фирми и институции от цял свят с различен предмет на дейност – фармацевтични компании, банки, нотариални и адвокатски кантори, агенции за недвижими имоти, туристически, рекламни агенции, транспортни, строителни фирми и др. Ако желаете, САНСКРИТ предоставя препоръки от своите постоянни клиенти.

Гордостта на САНСКРИТ: Наши преводачи са притежатели на научни степени и звания, носители на награди за най-добър чуждестранен преводач, високоуважавани университетски преподаватели, преводачи на свободна практика към институциите на ЕС.

Предимства на САНСКРИТ:
– Професионални преводи от и на главните световни езици
– Изградена гъвкава система за експресни преводи и легализации
– Предварителен анализ на възложените проекти за избор на най-подходящ преводач, консултации със специалисти, проверка на превода отредактор и коректор
– Комплексно обслужване
– Бързина и коректност
– Поверителност
– Достъпни цени
– Безплатна консултация

Адрес:

Our Address:

София 1000 Ул. Г.С. Раковски 111, ет.1