Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени професионални автоматизирани поливни системи,производство доставка и монтаж на градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби 3/4″ и покритие от поликарбонат, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на частни домове,обществени места,доставка и полагане на тревен чим произведен в България от висококачествени тревни смески и поддръжка на зелени площи. Фирмата ни има богат опит в напояането и озеленяването на цехове,заводи,индустриални обекти,хотели,комплекси, частни домове и жилищни сгради.

Предлагаме още изкопи с мини багер,изкопи с каналокопател, доставка на материали за поливни системи,градински аксесоари и помпи за вода.

Екипа на фирмата се състои от квалифицирани специалисти и монтажници,преминали редица семинари и обучения за проектиране и монтаж на автоматизирани поливни системи и изграждане на оранжерии което Ви дава гаранция за качествено извършване на предлаганите от нас услуги. В голяма част от случаите, екипът трябва да взема решения на място по промяна на първоначалният проект на поливната система, съгласувайки го с изискванията на инвеститора и идеите на ландшафтния проектант.

Етапите по които протича монтирането на поливна система преминават през изкопно-насипни работи, полагане на тръбната разгъвка, монтаж на електромагнитни клапани и разпръсквачи, монтаж на програматора, тест и настройка.

Фирма „Аквапарк Груп” залага изключително на качеството на вложените материали и затова работим само с продуктите на американската марка  RAIN BIRD, лидер в производството на специализирани материали за поливна техника доказали експлоатационните си качества в цял свят.

НИЕ СМЕ ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ И ПРЕДЛАГАМЕ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ:

 1. ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА АВТОМАТИЗИРАНИ ПОДЗЕМНИ ПОЛИВНИ СИСТЕЛИ.
 2. КАПКОВО НАПОЯВАНЕ НА ТРАЙНИ НАСЪЖДЕНИЯ,ЗЕЛЕНЧУКОВИ  И ТЕХНИЧЕСКИ КУЛТУРИ.
 3. МАШИНИ ЗА ПОЛИВАНЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ КУЛТУРИ.
 4. ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ОБЕКТИ
 5. ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАРКИНГИ С ПАРКИНГ ЕЛЕМЕНТИ.
 6. ПРОИЗВОДСТВО ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ГРАДИНСКИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЛИКАРБОНАТНИ ОРАНЖЕРИИ ОТ ПОЦИНКОВАНИ ДЕБЕЛОСТЕННИ ТРЪБИ.
 7. ОБОРУДВАНЕ ЗА ОРАНЖЕРИИ
 8. ПРОИЗВОДСТВО ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА СИСТЕМИ ЗА ОХЛАЖДАНЕ С ВОДНА МЪГЛА “AQUA FOG”
 9. ТЪРГОВИЯ С ТОРОВЕ И ГРАДИНСКИ АКСЕСОАРИ.
 10. ПОМПИ ЗА ВОДА
 11. ЗЕМНО ИЗКОПНИ РАБОТИ С МИНИ БАГЕР И МИНИ ФАДРОМА
 12. ДОСТАВКА НА ХУМУСНА ПОЧВА
 13. ИЗВЪРШВАМЕ И ИЗКОПИ С КАНАЛОКОПАТЕЛ ПОДХОДЯЩИ ЗА ПОЛАГАНЕ НА ТРЪБИ ЗА ПОИВНИ СИСТЕМИ,КАБЕЛИ И ДРУГИ.
 14. ДОСТАВКА НА ДИЗЕЛОВИ САМОЗАСМУКВАЩИ МОТОРНИ ПОМПИ ЗА ТРЪБНО РОЛКОВИ МАШИНИ И МОБИЛНИ ПОЛИВНИ ИНСТАЛАЦИИ.
 15. ИЗГРАЖДАНЕ НА ВОДОПРОВОДНИ ТРАСЕТА ЗА ПОЛИВНИ МАШИНИ
 16. РЕМОНТ И ПОДРЪЖКА НА ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

Адрес:

Our Address:

Пловдив, ул.Кукленско шосе 21