Хотелската част на Парк хотел Стара Загора разполага с 31 единични и двойни стаи, два луксозни апартамента и един VIP апартамент. Рецепцията и лоби барът до нея работят 24 часа в денонощието. Настаняването в хотела става след 14.00 ч., а освобождаването на стаите е до 12.00 ч.

При необходимост клиентите на хотела имат възможност да се настанят или да освободят стаите в различни от посочените часове, след заявено желание на рецепцията. В цената на нощувката е включена закуска, която се сервира от 6.45 ч. до 10.00 ч. в зала Береника, разположена удобно до рецепцията.

Закуската може да бъде сервирана и в друг, удобен за клиента час, при заявено желание на рецепцията. Градина Орфеида разполага с до 300 места, разположени живописно на три нива край езеро Загорка. В най-високото ниво на градината работи покрит Барбекю бар с пещ на дърва, в която се приготвят класически италиански пици и оригинални специалитети от месо и зеленчуци.

Покритата част на градината работи 11 месеца в годината, независимо от климатичните условия навън. На средното ниво на градината е разположен удобен открит бар за алкохолни и безалкохолни напитки. На първото ниво се намира атрактивна детска площадка с разнообразни уреди за забавление, отговарящи на всички съвременни изисквания за безопасност.

Всяка вечер след 20 часа Кафе-сладкарница Кибела се превръща в стилен Пиано бар, отворен за посетители до 03.00 ч. след полунощ. Пиано барът разполага с до 70 места. Богата колекция от маркови алкохолни и безалкохолни напитки, меката светлина на полилеите, стилната обстановка, изпълненията “на живо” на роял на известни музиканти и певци, са истинска предпоставка за емоционален завършек на деня.

Красивите мозайки в басейна на SPA център Бедек ни пренасят в приказната атмосфера на морско дъно. Удобните шезлонги, светлината от панорамните прозорци, голямото масажно джакузи, трамплинът за водни скокове и чистата, топла вода в басеина са отлична предпоставка за много положителни емоции.

Фитнес центърът е разположен непосредствено до басейна. Модерните уреди позволяват извършването на упражнения за различни групи мускули, които, съчетани с плуване и водни процедури, постигат тонизиращ и укрепващ ефект.

Ресторант:

Ресторантът на Парк-хотел „Стара Загора” разполага със 150 места. Вътрешната част на ресторанта е разположена на три нива и е предпочитана за провеждането на фирмени събития, сватбени и семейни тържества, балове и неформални срещи. Още с влизането си в ресторанта ще бъдете впечатлени от изящното пано „Орфей и звездите”, блясъка на кристалните полилеи и красивите витражи.

На нивото под ресторанта удобно е разположен детски кът, подходящ за празнуване на детски рождени дни и партита, както и за компании с малки деца. Най-горното ниво на ресторанта завършва с 11 уникални витража с изображения на тракийски символи и знаци, които заедно кристалните полилеи и богатата орнаментика на интериора създават усещане за светлина и позитивизъм.

Част от ресторант “Орфеида” е лятната градина с 300 места, разположена край живописното езеро „Загорка”. Градината разполага с покрит барбекю бар с пещ, външен бар и модерна детска площадка. Вечер тук звучи жива музика, а на големия киноекран клиентите могат да гледат най-интересните спортни събития и филми.

 

Адрес:

Our Address:

Стара Загора, ул. Хан Аспарух 50, езеро Загорка