Равена ООД е основана през 1994 г. в гр. София.
При създаването в приоритетите й са заложени интереси в областта на търговията и услугите и заедно с това е положена основата на високите критерии, по които да се работи за утвърждаването й като един от лидерите в бранша.

В края на 1994 г. фирмата акцентира своята дейност върху продажбата и монтирането на автомобилни охранителни и аудио системи, както и на съпътстващите ги аксесоари.
Разширяването на продуктовата гама и професионализма на целия екип допринасят за бързото популяризиране на Равена сред потребителите като техен надежден и предпочитан партньор.
За да задоволи потребностите на своите многобройни нови клиенти, през 1997 г. фирмата отвори своя втори офис и монтажен център.
От края на 2000 г. Равена предлага на своите клиенти всички видове автомобилни застраховки при особено изгодни условия, които могат да се сключат във водещи застрахователни компании по избор на клиента.
През 2001 Г. на българския пазар беше създадена и утвърдена първата алармена система със собствена търговска марка (Sepia car alarm), която постигна голям успех сред потребителите.

Следващите няколко години бележат възходящото развитие на фирмата, като през тях са създадени отлични търговски отношения с голяма част от вносителите на автомобили в България като Нисан, Рено, Опел, Шевролет, Фолксваген, Ауди, Киа, Хюндай и др.
През 2005 г. на пазара беше представен един съвършенно нов продукт за България – CAN BUS car alarm, една интерфейсна алармена система, която позволи запазването на фабричното дистанционно управление на автомобила и го комбинира с функционалността на класическата алармена система. Това направи този продукт безспорен хит сред дистрибуторите и потребителите.

През следващите години фирмата обогати продуктовата си гама с bluetooth hands-free устройства, паркинг сензори, мултимедийни системи, чип тунинг, ксенонови светлини, GPS системи и други високотехнологични електронни устройства и аксесоари, директен внос от утвърдени европейски и световни производители.

Към момента Равена е официален вносител за България на повече от 15 high-tech компании и разполага с над 40 дистрибутора в цялата страна, включително автомобилни представителства и техните дилъри, официални автомобилни сервизи, инсталационни и тунинг центрове
Като израз на високото качество на предлаганите продукти и услуги, през 2008 г. фирмата беше сертифицирана по EN ISO 9001:2000 от Aenor International (Испания) и IQ-Net (Швейцария).

Благодарение на професионалната работа на целия екип на Равена, наши клиенти и партньори станаха много застрахователни компании, банки, държавни институции и частни предприятия.
Отличната съвместна работа както с тях, така и с останалите ни клиенти ни дава основание уверено да заявим, че успешно защитаваме нашия девиз: “Коректност, качество, професионализъм!”

Застраховане

Равена ООД предлага всички видове автомобилни застраховки, сключени в компания по избор на клиента.
Имате възможност да избирате пълно каско или частично каско против кражба, гражданска отговорност, зелени карти, медицински застраховки и др.

Фирмата предлага специални преференциални условия за всички настоящи и бъдещи потребители, както и гъвкави схеми за разсрочване на сумите по заплащането.
Ако вече сте клиент на фирмата, получавате бонус от 5% върху избраната застраховка.
Осигуряваме експертни съвети и съдействие при възникване на застрахователно събитие.

Наши партньори в застраховането са утвърдени компании като Бул Инс, ДЗИ, Армеец, Лев Инс, Булстрад и др.

Ако желаете консултация или се интересувате от конкретна оферта, моля, свържете се с нас на телефони 02/865 73 51 или 02/866 08 86.
Ние ще Ви предложим компетентно мнение, както и най-подходящите ценови условия за Вас и Вашата собственост.

> РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ <<

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС И МОНТАЖЕН ЦЕНТЪР
Адрес: гр. София, жк. Лозенец,
ул. “Дим. Хаджикоцев” No 88, ет. 1, ап. 4
Телефон: 02/ 866 08 86
Факс: 02/ 865 73 51
E-mail: info@ravena.bg

 

МОНТАЖЕН ЦЕНТЪР
Адрес: гр. София, жк. Надежда 4,
ул. “Й. Хаджиконстантинов” No 137, до бл. 436
Телефон: 02/ 896 63 84

Адрес:

Our Address:

София, ул. Димитър Хаджикоцев № 88

Telephone: