“Витопласт” ООД е фирма, която е на пазара от 2004г., предлагаща подбрана гама от еднократни опаковки за яйца, месо, напитки, кутии за салати. При нас ще намерите всичко необходимо за кетъринг – съдове и прибори за хранене, чаши за топли и студени напитки, покривки, табли за еднократна употреба, EPS, PP и PЕT кутии с прикачен капак, различни видове хранително фолио според изискванията на клиента.

 

Изключително удобни за провеждане на фирмени или семейни партита, с елегантен външен вид – допринасят за пълно удоволствие от храненето. Особено подходящи са за ползване и от ресторанти за бързо хранене и фирми за кетъринг, топлите точки на търговските вериги, където се предлагат PP и PET кутии с прикачен капак

„Витопласт” е представител на Dentas, както за България, така и на пазара в Гърция. От 2005 г. дружеството има търговски отношения с почти всички производители на яйца в региона. „Витопласт” е член на съюза на птицевъдите в България от 2005 г. Активно участва във всички ежегодни срещи на съюза в качеството си на надежден партньор.

„Витопласт” е представител на Huhtamaki Group от 2007 г. за България, Сърбия и Македония. Продуктите на Huhtamaki могат да бъдат намерени в търговските вериги Metro Cash & Carry, Билла, Фантастико, CBA, бензиностанции „Еко”, Еко Асорти, Сливен, Costa кафе, McDonald’s, KFC, Pepsi Cola, Coca Cola, Lavazza – Сърбия, Nescafe Alegria – Сърбия, Газпром – Сърбия и други.

Фирмата е представител за България на Procos, предлагащи лизензирани продукти на Disney, които могат да бъдат намерени в търговските вериги Билла, Фантастико и CBA, както и в он-лайн магазина на „Витопласт”.

Представители сме и на фирма Maf Roda, Италия: www.maf-roda.com

За ваше улеснение, чрез сайта на “Витопласт” ще можете да изпратите запитване за необходимите ви опаковъчни материали. Необходимо е само да попълните формата за регистрация, за да изготвим съответните документи, както и да имаме обратна връзка с вас.

Витопласт ООД

Адрес:

Our Address:

София 1113, Галакси център бул. Шипченски проход 18, секция Д, етаж 3, офис 306