Новател е основана в края на 2004г. като част от Deutsche Telekom Group. Като член на една от най-големите европейски телекомуникационни компании, Новател предлага конкурентна алтернатива в сферата на телекомуникациите на българския комуникационен пазар. Ние сме водещ национален доставчик, предлагащ на клиентите си широка гама от най-добрите телекомуникационни услуги.

Новател управлява голяма, напълно своя, високотехнологична оптична мрежа с 39 PoP в България. Като част от Deutsche Telekom Group, ние се придържаме към най-високите стандарти в бранша, независимо дали става въпрос за операции, поддръжка или клиентско обслужване.

Базирана на обширен международен опит и солидни компетенции, Новател предлага телекомуникационни услуги на конкурентни цени, главно за бизнес партньори и интернет доставчици в Югоизточна Европа.

Deutsche Telekom

Deutsche Telekom е една от водещите компании за интегрирани телекомуникации с приблизително 129 млн мобилни клиенти, 36 млн фиксирани линии и повече от 16 млн интернет линии. Продуктовото им портфолио включва фиксирани мрежи, интернет мрежи, мобилни комуникации и IPTV продукти и услуги за потребители, както и информационни и комуникационни технологии (ICT) решения за бизнес и корпоративни клиенти.

Deutsche Telekom присъства в над 50 държави. Има над 247 000 служители по целия свят, като генерираният приход за 2010 е 62.4 млрд евро, почти половината от които извън Германия.

Нашите услуги

Главният ни отдел е посветен на телеком оператори и клиенти на едро в България и чужбина, които предлагат разширено портфолио, съставено от инфраструктура, данни и интернет услуги. Чрез центрове за обмен на данни в Македони, Румъния, Гърция и особено Турция, ние сме основният доставчик на висококачествени транзитни услуги в други региони. 

Нашата стратегия за продажба на едро включва разширяване на мрежовото покритие, постоянно развитие на  подземните мрежови капацитети и поддържане на високо ниво на удовлетвореност на клиентите. Търсим стабилни и дългосрочни партньорства с нашите клиенти на едро, придържайки се към най-високите стандарти в бранша. С нашите отдадени мениджъри корпоративни клиенти и 24/7 поддръжка, ние предлагаме специално отношение към нашите клиенти.

Бизнес към бизнес услуги

Днешният висококонкурентен пазар кара всички бизнеси да използват и разчитат все повече на ICT. Без значение дали се нуждаете от бърз и сигурен интернет достъп, свързвате или споделяте централизирана система и ресурси, или възлагате вашите инфраструктурни нужди, Новател ще бъде Вашия партньор. 

С нашите индивидуални решения ние създаваме базата за висококачествена услуга, позволявайки на нашите корпоративни клиенти да се фокусират изцяло върху техните основни бизнес дейности. Целим да осигурим дългосрочно партньорство и да постигнем по–ефикасни операции и оптимизиране на разходите, което да ни донесе предимства пред нашите конкуренти.

С нашия екип от мрежови експерти, Новател олекотява бремето от защита и поддръжка на Вашето оборудване, мрежа и корпоративни данни, за да може да се фокусирате върху растежа на Вашия бизнес.  Каквито и да са Вашите нужди, в която и индустрия да работите, Новател ще осигури правилното решение за Вас.

Адрес:

Our Address:

София 1756 ул. „Донка Ушлинова“ 2