Фамилия Добрев отваря мандрата си в полите на Рила – с. Драгушиново, през 1994г. От тогава насам подбира най-доброто от опита, традициите и рецептите на водещи майстори в региона, за да създава превъзходни на вкус продукти от първокачествено селектирано мляко.

“ДОБРЕВ” стартира като малка семейна компания и се развива до популярна за потребителите марка млечни продукти. Компанията продължава своето развитие, като разчита на качествени и вкусни продукти, висок клас обслужване и постоянно усъвършенстване на производство, асортимент и предлагане.

Днес “ДОБРЕВ” произвежда и доставя на своите клиенти продукти, създадени с внимание и гарантирано качество благодарение на прилаганите високи стандарти и НАССР концепция.

Всеки ден ние правим най-доброто, което можем

и за качеството гарантираме с подписа си! – Добрев 

През 2011г. компанията открива първия си магазин “Млекарницата на ДОБРЕВ”, където предлага своите здравословни и вкусни продукти в комбинация с отлично обслужване и уютна атмосфера. Любителите на млечни продукти могат да открият многообразие с гарантирано качество, директно от производителя и да се насладят на приятно пътешествие в света на сирената.

 

Кетъринг

 

За успеха на едно събитие е необходимо то да се превърне в запомнящо се изживяване. Това е възможно, когато се съчетаят добра организация, въздействаща атмосфера и внимание.

 

Внимание към детайлите с отличен вкус.

“ДОБРЕВ” знае, че детайлите, също както концепцията, са изключително важни. Затова ви предлагаме висококачествени сирена и млечни продукти, които да комбинирате според вашите нужди и желания.

 

Специални решения за различни събития.

Корпоративни мероприятия или срещи, семейни празненства или друг тип събирания – разнообразни събития, които могат да предложат на своите гости вкусни хапки. Ние сме тук, за да предоставим именно качествените продукти, които уверено да поднесете под формата на кетъринг плата.

 

За въпроси и контакт: 

Млекарницата на ДОБРЕВ – НДК
София, ул. Фритьоф Нансен, 31
T: +359 884 203 156
E: mlekarnicata@dobrev-cheese.com

 

Адрес:

Our Address:

ул. Фритьоф Нансен, 31, 1142 София, България