“Ера Стил ЕООД” е фирма създадена през 2014г. Утвърден производител на мебели от всякакви материали. Специализирана в проектиране, разработка, производство и монтаж на мебели по поръчка.

За нас, екипът на “Ера Стил ЕООД”, е важно да предлагаме уникални, практични и модерни решения за интериора.

Нашите проектант-консултанти ще Ви посрещнат с персонално внимание и ще Ви помогнат да доизградите идеите си, така че те да се превърнат във функционален и удобен дизайн. Можем да създадем Вашето любимо място заедно. В зависимост от размерите на помещението, ще Ви помогнем да достигнете до комбинация от максимална практичност, удобство и комфорт.

мебели по поръчка софия

Дизайнът на интериори разглежда различни аспекти на проектирането. Стартираме с функционалното разпределение на помещенията, то е важно за оптималната експлоатация на пространството и го правим според индивидуалните нужди на клиентите. Разглеждаме в детайл ергономията в интериора, както на самите мебели, така и на взаимодействието помежду им.

Търсим желаните от клиента стил, цветови решения, материали, мебели, осветление и др. Разработваме триизмерен, фото реалистичен модел на проекта, на който ясно се виждат всички взети решения. Това ни дава възможност да бъдем мобилни, да можем да осъществим корекции преди да са стартирали ремонтни дейности, за да постигнем идеалния за клиента интериор.

Кухни от ПДЧ в София

Какво е ПДЧ? Това е един от най-срещаните въпроси от страна на потребителите. За да се чувствате по-уверени при извършване на вашата поръчка, то ние от „Ера Стил” ще ви изложим всяко едно от предимствата и недостатъците на плочата от дървесни частици. Да започнем с това, че ПДЧ кухните са сред най-предпочитаните не само у нас, но и по целия свят. Това се дължи на редицата преимущества, които притежава материалът. Разберете какви са те:

 

– Този материал издържа на безкомпромисната влага;

– Дълъг експлоатационен период, в който сами ще се уверите;

– Изключително лесни за обработка;

– Неописуемо разнообразие от цветове и декори, вписващи се перфектно към интериора на вашия дом;

– Насладете се на невероятно ниските цени, тъй като ПДЧ материалите принадлежат към икономичния ценови клас;

 

 

Кухни от MDF в София

Два са основните вида ламинирани плоскости, използвани за направата на мебели. MDF или още Medium Density Fiberboard е далеч по-предпочитан материал, в сравнение с ПДЧ. Това се дължи на редицата предимства, криещи се в него. Ние от „Ера Стил” сме произвели множество мебели както от ПДЧ, така и от MDF. За нас най-важно е крайният резултат, от който клиентите ни да остават наистина доволни. Гарантираме ви,че сме в състояние да превърнем всяко едно помещение в неразпознаваемо, благодарение на опита и уменията, които сме натрупали през годините. Нашият екип работи съвършено добре с MDF плоскостите, изпипвайки дори най-малките несъвършенства. Ако се нуждаете от нова кухня, която да заблести във вашия дом, то значи сте попаднали на правилното място. Имате възможността да разгледате почти неизчерпаемото ни разнообразие от проекти на MDF кухни, създадени за наши клиенти или да изложите своите собствени идеи. В готовност сме да създадем истинско произведение на изкуството – такова, каквото единствено вие си представяте.

 

Кухни с технически камък в София

Ние от „Ера Стил” ви предлагаме безброй решения за обзавеждането на кухни с технически камък. Този материал е изцяло синтетична система за строителство на базата на естествения камък. С него се работи изключително лесно и ефективно, стига да притежаваш нужните умения и компетенции. За едни истински професионалисти, каквито сме ние, не съществуват пречки или прегради. Техническият камък позволява дизайнът да бъде изведен на следващото ниво.

Звучи страхотно, нали? Запознайте се и с останалите предимства на този материал, посочени в текста по-долу. Техническият камък се използва както за отделни детайли, така и за цялостни проекти. Имате възможността да превърнете кухнята във вашия обичан дом в неузнаваемо помещение. Дайте воля на въображението си и оставете всичко останало в ръцете на специалистите от „Ера Стил”. Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо, посочете ни любим нюанс и пред вас ще бъдат изложени множество решения.

Техническият камък е изключително твърд материал, което го превръща сред най-предпочитаните от потребителя. Вписва се перфектно към всеки един интериор в дадено помещение, внасяйки привкус на стил и изящество в него. Няма да се затрудните при поддръжката на вашия плот ни най-малко. А самата устойчивост на материала е онова, което със сигурност ще оцените. В зависимост от това какъв цвят, размер или обработка желаете, то ние ще ви предложим изключително изгодна и конкурентно ниска цена, от която да се възползвате.

Спални по поръчка в София

За никого не е тайна, че хората отдават специално отношение на дизайна в спалнята. Спалнята е едно от най-съкровените места в домовете, тя се явява като душата на всяко жилище. Поради тази причина изборът на обзавеждането е изключително важен и вие по никакъв начин не бива да подценявате това.

Спалнята задължително трябва да ви предразполага към релакс след дългия и напрегнат работен ден. Удобството, сигурността и спокойствието са задължителни в този кът от вашия дом. Ние от Ера Стил сме в състояние да изработим за вас изключително удобни и функционални мебели, така че вие да се чувствате комфортно през цялото време. Предлагаме на своите клиенти цветна палитра от спални по поръчка, способни да внесат хармоничност и настроение в стаята. Стиловете се различават един от друг. Изберете онзи от тях, който най-добре импонира на вашата личност.

 

Гардероби по поръчка в София

Ние от Ера Стил ви предлагаме изключително цветна палитра от всякакви модели гардероби, които да бъдат монтирани във вашите домове. За нас не съществуват пречки и прегради при реализиране на вашите идеи. В готовност сме да ви изготвим проект на гардероб, такъв, какъвто си го представяте самите вие или да ви предложим да разгледате почти неизчерпаемата ни галерия от произведения на изкуството, изработени за други наши клиенти.

За никого не е тайна, че гардеробите намират изключително широко приложение. Те могат да бъдат поставени както в детска стая, спалня, коридор, антре, така и навсякъде където пожелаете. Нашите млади, амбициозни и компетентни проектанти ще проектират модела, за който вие ни споделите. След одобрителното ви „ДА” ще можете да се наслаждавате години наред на тази така важна мебел, присъстваща във всеки един дом.

 

ТВ модули по поръчка в София

Ние от Ера Стил сме в готовност да ви предложим почти неизчерпаемо разнообразие от ТВ модули. Тези допълнения ще се впишат перфектно към интериора ви, внасяйки нотки на изисканост, класа, стил и изящество.

Материалите, участващи в направата на ТВ модулите са от свръх висок клас. Те са устойчиви и издръжливи, което гарантира за дълъг експлоатационен период. Доверете се на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас!

Адрес:

Our Address:

София, ул. Майор Първан Тошев № 21-23

Telephone: