Къмпинг Ахелой отново се пробуди и отново е сред най-атрактивните места за къмпиране през пролетта, лятото и ранната есен – безспорно три от най-активните и подходящи сезони за всички, гонещи духа на дивата девствена природа! Независимо от това дали с палатка или каравана, децата внучето и кучето, или просто с любимата половинка – заповядайте в къмпинг Ахелой – комплекс Лозана.

С капацитет от 30 двойни стаи в бунгалата, възможност за разгръщане на поне 30 палатки, паркоместа за приблизително 30 каравани и двойно повече открито пространство за огньове и барбекюта, озвучавани от звуците на тамбури и нестинарски песни, к-с Лозана гарантира почивката в стил “back to the nature” по един неповторим начин, a именно на брегa на морето!

Към къмпинг Ахелой – комплекс Лозана, има рецепция с постоянен 24-часов администратор, охраняем заграден с бариера паркинг, кафене и ресторант с открита и закрита част и множество магазини. Бунгалата са с по две самостоятелни стаи с отделни санитарни възли, кабелна телевизия и хладилници. За палатките и караваните могат да бъдат подсигурени самостоятелен ток и вода.

Заповядайте! Очакваме ви.

Адрес:

Our Address:

Ахелой ул.Емона 9

Telephone:
Web:

-