Основана през 2005, първоначално като отдел “Автовозни превози” на СОМАТ АД, Кар Транспортер изиграва ключова роля на пазара за транспорт на автомобили през годините, отличавайки се като гъвкав и ефективен партньор на голямо количество бизнеси в България.

Научи повече

 

УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО

Tеоретични и практични обучения за шофьорите и персонала се провеждат, за да се придобие знание за най-новите и актуални технологии в сектора. Стараем се да внедрим своевременно иновациите в работния ни процес, за да гарантират високото ниво на услугите ни.

НАШИЯТ АВТОПАРК

Грижата за околната среда е една от нашите основни цели. Разполагаме с най-новите Евро 6 влекачи Мерцедес и Волво, с минимално вредно влияние върху околната среда. Имаме необходимите разрешителни и транспортни документи, които ни дават възможност да извършаваме превози не само в рамките на Европейския Съюз, а също и в други дестинации, като – Балканския Полуостров, Турция, Кавказ, Иран.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Предлагаме комплексно решение за транспорт на автомобили, започвайки от завода производител, през междинни складове за съхранение и доставка до крайния получател.

ТЕХНОЛОГИИ

Използваме системи за сателитна комуникация, за организиране и проследяване на превоза, планиране на маршрута, както и своевременна комуникация с шофьора.

 

Услуги

Фирма „КАР ТРАНСПОРТЕР“ ЕООД е специализирана в транспорта на леки и лекотоварни автомобили и предлагаме цялостно и пълно решение – внос, складиране, дистрибуция.

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

С притежаваните сертификати и разрешителни фирмата организира:
– Транспорт с отворени и затворени автовози;
– Транспорт на пълни товари и единични автомобили;
– Транспорт в България;
– Международен транспорт в рамките на Европейски Съюз, както и Балкански полуостров, Турция, Кавказ…

СКЛАДИРАНЕ

ВИДИН – отправна точка за целия Балкански полуостров:
– Логистичен център;
– Дистрибуционен склад;
– Митническо обслужване и офиси под наем;
– Сервиз център за тежкотоварни автомобили;
– Възможност за интермодален транспорт Road-River-Road.

АСИСТИРАНЕ

Благодарение на дългогодишния ни опит в транспорта, можем да съдействаме за:
– Митническо обслужване;
– Застраховки;
– Административни процедури;

 

Логистичен център

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Основният ни логистичен e във Видин, България. Той се намира на едно изключително комуникативно място в непосредствена близост до моста Видин-Калафат на река Дунав. Разположен е на площ от 117 148 кв.м. и предлага мултимодални транспортни схеми (автомобилен, речен и планиран железопътен транспорт)

НАШИТЕ УСЛУГИ

Високо ниво на съхранение на Вашите автомобили ( открит и закрит склад), както и основен оглед на новопростигналите автомобили. Разполагаме с необходимото оборудване за поддържане на автомобилите, които съхраняваме в добро състояние – зареждане на акумулатори, мивка и др.
Освен грижата за автомобилите, ние предлагаме охраняем паркинг за тежкотоварните камиони, сервиз за ремонт на камиони, митнически офис, офиси под наем, ресторант и др.

КАКВО НИ ПРАВИ УНИКАЛНИ​

Нашият склад е близо до границата с Румъния, удобно разположен за лесен внос и реекспорт на автомобили. Предлагаме възможност за интермодален транспорт и работим в посока за развитие на влаковите връзки.
Разположението на логистичната ни база позволява връзки с важни търговски зони като Западна и Южна Европа; Близкия изток през Черно море; Русия и Балтийските страни.