ИМДО ООД е дружество с ограничена отговорност, което е регистрирано на територията на град Разград, през 1999 година. Фирмата е фамилна собственост, а основната дейност е насочена в производството на млечни продукти /сирене/.

За нейното успешно функциониране и развитие полагат големи грижи собствениците – семейство Мелиха и Даут Осман. Компанията се занимава още с преработка и изкупуване на сурово мляко.

Фирмата фигурира и в регистъра на одобрените изкупвачи на краве мляко, както е и член на Национална асоциация на млекопреработвателите. Тези факти гарантират, че качеството на продуктите е на високо ниво.

Млекопроизводителното предприятие е разположена върху площ от четири декара на територията на с. Липник (област Разград). Капацитетът на предприятието е шест тона преработка мляко на ден.

Мандрата в село Липник се занимава с преработката на краве мляко, обезмаслено и сухо. Също така преработва и млечен концентрат. Доставката на млякото се извършва със собствен транспорт от категоризирани ферми, отговарящи на всички стандарти и изисквания на Европейския съюз.

Във фирмата работят квалифицирани майстори и технолози. ИМДО ООД разполага със собствен хладилен транспорт, който гарантира навременна доставка на продуктите в търговската мрежа.

Адрес:

Our Address:

с. Липник, общ. Разград, ул. Никола Йонков Въпцаров 2В

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-