Нашата главна политика е вкус на високо качество, достигайки до изтънчените изисквания на крайния потребител. Всеки ден компанията предоставя на хилядите си клиенти в България и Гърция с продукти богати на хранителни вещества и витамини.

Още от създаването на компанията през 1995 година основателят е имал една мечта, която да служи като двигател на бизнеса. Вкусът и качеството на продуктите е трябвало да притежават този вкус и качество, който да наподобява на детството му. Затова суровините за производство са грижливо селектирани с цел да се запази този здравословен начин на живот, който ни е познат от доброто старо време.

Тази негова идея стои и днес като един от най-важните компоненти на този бизнес. Тя служи като главна мисия, която успява да запази нашите клиенти верни и също така да привлече нови – с вкус към качеството.

Главна цел на компанията е да задоволим очакванията на нашите клиенти като запазим качеството на настоящите продукти и в същото време да разширим нашата продуктова гама, адаптирайки я към бързо променящият се и изискващ новости пазар.

Дистрибуторска мрежа

ET “ЕЛКО” се стреми да задоволи своите клиенти, не само с високо качествени продукти, но и с добро, високо скоростно обслужване. За да изпълни тази своя цел, компанията работи непрекъснато в подобряването на своята логистика, така че цялата организация да бъде стриктна и безупречна.Дистрибуцията се извършва, както от хладилен транспорт на компанията, така и от наши дистрибутори намиращите се на разположението на множество градове в България и северна Гърция.Дистрибуторски центрове: София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Добрич, Сливен, Перник, Пазарджик, Благоевград, Петрич, Ботевград

Стандарти за качество

С помощта на най-новите технологии на пазара ние успяваме да запазим и подобрим изисканото качество от нашите клиенти. Тези технологии също повишават сигурността по време на работния процес, с което се грижим и за нашите служители.

Добрият контрол върху качеството и хигиената, с която се работи е причината за доверието на нашите клиенти. Фирмата прави микробиологични проверки на суровините и на крайния продукт в специализирана лаборатория, която доказва, че компанията покрива всички изисквания. ЕТ “ЕЛКО” е разработил и внедрил НАССР Система, която служи за анализ на опасностите и контрол на критичните точки на базата на елементите на добрите производствени практики (ДПП) и Системата за управление на безопасността на храните

Салати Елко

Салати с марка Елко са тези, които се произвеждат по оригиналната рецепта на създателя на компанията, със суровини снабдени единствено от български производители. Важно за нашият клиент е да знае, че нашите салати са без съдържание на ГМО.


Разфасовки

Вкусните салати на нашата компания се предлагат в няколко различни разфасовки: 0,250 кг., 0,350 кг., 0,900 кг., 1 кг., 2 кг., според нуждите на своите клиенти с цел да улесни и удовлетвори крайният консуматор.


                                                                                       Асортимент

Млечна салата

Вкусните пресни краставички и българското цедено мляко дават този уникален вкус и аромат на добре известната Млечна салата на ЕЛКО. Салатата е подходяща за гарнитура и предястие, което ще ви отвори апетита.

Руска салата

Тайната на прекрасния вкус на тази салата се крие в пресните Самоковски картофи, потопени в свежа майонеза и в консистенция със кисели краставички, шунка и специално подбрани подправки. Вкусът на Руската салата на ЕЛКО се определя от нашите клиенти като специалитет на фирмата.

Салата Пиле

Този ордьовър се предлага специално за клиентите ни, които са любители на месо. Представете си сочно пилешко месо в прекрасната комбинация от гъби, пресно сварени картофи и кисели краставички потопени в майонеза, намазана на препечена филийка хляб.

Европейска салата

Неповторимият вкус на салатата идва от ситните зрънца царевица миксирани с пресни краставички и моркови, обляни с фина млечна майонеза. Няма по-прекрасно удоволствие от препечена филийка, намазана с европейската салата на ЕЛКО!

Фантазия

Личният майстор на нашата компания разработи специална рецепта, която придава този уникален вкус, способен да задоволи и най-капризното небце. Богатата на месни продукти салата е в перфектна комбинация с яйчна майонеза, кисели краставички и подправки, които придават вкусът описан от името на салатата.

Катък

Прясно българско сирене в микс с цедено мляко, изтискан пресен чесън и специално подбрани от технолога подправки придават ароматът, който е желан от всеки. Продуктът е специално предназначен за любителите на млечни продукти.

Македонски катък

Очарователната консистенция от сирене, цедено мляко и червени печени чушки прави този продукт специален. Не напразно е една от най-желаните салати от нашите клиенти.

Тиро салата

Добре познатото ни българско сирене, подвкусено със ситно нарязани люти пиперки, изтискан пресен чесън, магданоз и черен пипер придават пикантният вкус на салатата. Подходяща за предястие, с цел да разбуди апетита преди основното ястие.

Тиквички с мляко

Прясно приготвените тиквички потопени в чеснов сос, приготвен по домашна рецепта, е една мечтана салата за всяка маса. Салатата може да бъде допълнение към вашия обяд или вечеря.

Червен боб

Сварен боб в микс с домашна лютеница, подправена с точните подправки е всичко, което бихте пожелали в края на работния ден.

Пикантина

Адрес:

Our Address:

ул. Дунав 76, град Петрич