„ЕР ЕС ТЕ“ e специализирана компания за продажба на първокласна техника за вакуум и сгъстен въздух, която е на пазара вече две десетилетия. В каталога ни ще откриете висококачествени вакуум помпи, индустриални компресори, въздуходувки, изсушители и компресори за пневмо транспорт, като компанията осигурява надеждна поддръжка и гарантирано навременен сервиз. Така обезпечаваме бизнеса Ви и отстраняваме спънките пред производството.

Партнираме си с водещи производители на вакуумна техника и компресори за пневмотранспорт и газови компресори – RENNER GmbH Kompressoren, Gardner Denver Drum Ltd, Champion, Gardner Denver Schopfheim GmbH и Pompetravaini. От 13 години сме изключителен представител за България на немската марка Gebr. Becker GmbH. Компанията ни е част от оторизираната сервизна мрежа на испанската фирма Pedro Gil SA.

сервиз

Специализиран сервиз и резервни части

Ние поддържаме извънгаранционен и гаранционен сервиз на всички наши артикули, в склада ни са налични най-търсените резервни части и консумативи за машините: сепаратори, маслени и въздушни филтри, графитни ламели за помпи и други. Доставяме бързо и надеждно.

Важно наше преимущество, което многобройните ни клиенти оценяват високо, е отлично оборудваната мобилна група, която е на линия да извърши ремонти на място при вас, а също и в нашата високотехнологична база. При необходимост от пренасяне на техниката в сервиза ни, ние ще Ви предложим под наем заместваща техника с цел ограничаване на спирането на производството Ви.

Резервни части

Фирмата поддържа голяма наличност от висококачествени и оригинални резервни части.Разполагаме с богати складови наличности за най-популярните консумативи и резервни части: въздушни и маслени филтри, сепаратори, графитни ламели за Вашите помпи, филтри за графитен прах, резервни части на склад или с бърза доставка за Вашия спешен ремонт.

Качество

Всеки от нашите доставчици – на машини, аксесоари и консумативи – гарантира изключително високи стандарти на качество и притежава сертификат DIN EN ISO 9001. Това позволява да покриете и най-високите изисквания за Вашето производство.

Адрес:

Our Address:

София. Филиповци, ул. Земеделска 39