Добре дошли в официалната страница на фирма Електрокомплекс – кабелен и тръбен мениджмънт.Проектираме и изграждаме комплексно осветление.
Официален дистрибутор на крепежни елементи и LED осветление.

Фирма “Електрокомплекс” ЕООД е създадена през 1994 година като семейна фирма с предмет на дейност търговия с електроматериали и електроуреди, под името СД Перана. През годините фирмата се специализира в развиване на системите за кабелен и тръбен мениджмънт.

Паралелно с търговската дейност фирмата предлага и проектиране и изграждане на комплексно осветление.

Предлаганите изделия са продукти на сертифицирани и утвърдени производители от страната и чужбина.

Наши партньори са водещи европейски производители. Фирмата си партнира с най-добрите български производители в лицето на АТРА ООД, Мелоплам ООД, Найден Киров АД.

“Електрокомплекс” ЕООД е фирма специализирана в дистрибуция на изделия и системи, осигуряващи закрепване и преминаване на кабели, кабелни трасета, кабелни и климатични канали, електро и ВиК тръби.

Предлага широка гама електроинсталационни гофрирани, армирани и гладки тръби, съпътстващите ги междинни връзки и фиксиращи елементи позволяващи изграждане на цялостна електроинсталация с естетичен външен вид и надеждност, произведени в Италия, Полша и Холандия.

Фирмата разполага с 1 магазин, където освен електроинсталационни изделия, се предлагат на едро и дребно широка гама декоративни и промишлени осветителни тела , електроуреди,апаратура,кабели и други.

Адрес:

Our Address:

Варна, (На ъгъла на ул.Ангел Кънчев4 с ул. „Ивайло“ 1)