Вече почти 20 години БЕВЕР ДРАЙВ ЕООД успешно представя иноваторските продукти и технологични решения на SEW-EURODRIVE GmbH и други големи европейски компании в страната ни. Ние сме в състояние да ви помогнем навсякъде, където бихте имали нужда от задвижвания. Предлагаме голямо разнообразие от двигатели, редуктори, честотни регулатори, механично-контролни компоненти, както и резервни части за тях.

В нашия офис или по телефона ще получите компетентна помощ, ще ви помогнем в избора на задвижвания и техните параметри.

Гарант за безкомпромисно качество на продуктите, които предлагаме е името на SEW-EURODRIVE GmbH – най-големият и реномиран световен производител на задвижващо оборудване. В сътрудничество сме и с други компании като Antriebstechnik Katt Hessen, T-T Electric (Thrige Electric), ATB Motorentechnik, Eurotherm, WEG Antriebe, ZZ-Antriebe GmbH, Baumer Hübner, Dr. E. Horn, KTR-Kupplungstechnik, за да можем да отговорим на всичките Ви нужди и да окомплектоваме възможно по-пълно Вашите проекти. Нашето преимущество е бързината, с която се опитваме да отговорим на Вашите запитвания и заявки, най-често в рамките на часове.

Нашите препоръки са нашите досегашни клиенти – над 700 компании от страната са се доверили на коректността ни и на качеството на нашите продукти. Ние задвижваме огромна част от българската икономика – химическа, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост, хартиени и цигарени фабрики, металургия, дървообработваща промишленост и др. Освен на крайните си клиенти, ние доставяме продукция и на множество машиностроителни предприятия, разработващи машини за всички области.

Индустриални Продукти и Приложения ::: Реклами :::

СТАНДАРТНА СЕРИЯ (електродвигатели, редуктори, мотор-редуктори)
Серията обхваща цилиндрични, конусни и червячни редуктори с различни мощности и предавателни числа. Всички имат възможност за различни изпълнения по отношение тип на изходящия вал и начин на закрепване. Двигателите могат да имат различни опции: спирачки, енкодери и т.н. Съществуват комбинации със сдвоени редуктори и с вградени инвертори. Предлагат се и механични дискови и ремъчни вариатори, взривозащитени задвижвания, както и сервозадвижвания – двигатели и мотор-редуктори.

 

ИНДУСТРИАЛНА СЕРИЯ (редуктори за големи мощности и моменти)
Серията обхваща цилиндрични, конусно-цилиндрични и планетарни редуктори за въртящи моменти от 6.8 kNm до над 1000 kNmРедукторите могат да бъдат окомплектовани с двигатели, еластични или хидро-съединители, спирачки, рами, външни системи за принудително смазване, охлаждащи системи, устройства за предотвратяване на въртенето в обратна посока и др. Поради естеството си на не съвсем каталожни продукти, към този тип индустриални задвижвания могат да се добавят и множество нестандартни изпълнения.

 

ЧЕСТОТНИ РЕГУЛАТОРИ (инвертори)
В зависимост от Вашите нужди, се предлагат няколко серии инвертори, за двигатели с мощности от 0.25 kW до 250 kW. За случаите, когато е необходимо за мощностите до 2.2 kW има и регулатори с монофазно захранване. Освен, че са с атрактивна цена, без това да влияе на качеството им, в повечето случаи имаме такива инвертори на склад, което може да спести много ценно време. Предлагат се също голям набор от опции и аксесоари, както и множество разширителни платки към честотните регулатори.

Адрес:

Our Address:

София, България ул. “Богдановец” №1

Web:

-