ЕКОПЛОД-БГ ЕООД е създадена през 1999г. като производител и доставчик на замразени плодове, зеленчуци и зеленчукови смеси както за търговската мрежа, така и за индустрията. Използваме съвременни технологии за сортиране, бланширане, преработка и замразяване.

Подбираме внимателно суровините за нашите продукти за да предложим качествени замразени храни. Производственият процес се осъществява под строг контрол, който гарантира безопасност на храните. Проследяваме процеса на отглеждането на суровините за преработка.

Дейността на компанията се регламентира съгласно Закона за храните.
Продукцията ни се продава на вътрешният пазар, както и в Европейският съюз и САЩ

ScreenHunter_468 Jun. 04 11.35Наши клиенти са:

– производители на конфитюри и джемове
– производители на плодови млека
– пекарни
– производители на сладолед
– кетъринг компании
– сладкарски цехове
– супермаркети
– ресторанти

Мениджмънт

Във фирмата работят добри специалисти като технолози, агрономи, търговски отдел.

Продукти

  • Замразени зеленчуци
  • Замразени зеленчукови смеси
  • Замразени плодове
  • Замразени бланширани картофи

Биоземеделие

Съобразявайки се с европейската и световна практика за биологично разнообразие и чисто земеделие от химикали, пестициди и ГМО свободни храни, през 2004 година компанията разработи и внедри европейски и американски лиценз за отглеждане, преработка и търговия с биологични продукти съгласно Директива 2092/91 на ЕС и NOP стандарт на Министерството на земеделието на САЩ.

Разполагаме с нужното познание, опит и възможности да предложим дълбоко замразени култивирани и горски плодове със произход БИО.

Целият процес се контролира от инспектори от немската сертифицираща организация LACON, като от тяхна страна, регулярно се извършват анализи на продукцията.

Адрес:

Our Address:

Велико Търново, ул. 36-та 20

Telephone: