Ние сме екип от художници, графични дизайнери и технолози с над 20 -годишен опит. Запознати сме с със спецификата и широката гама от материали, видове текстил, фолиа, хартия, pvc, оцветители и др. материали, които използваме в производството си.

Поддържаме лично производство и разполагаме със собствена печатна база. Работим с няколко шивачни цеха и утвърдени световни марки в производството на текстил.
Работата ни е комбинация от креативност и добри решения, базирани на нашия дългогодишен професионален опит с различни материали и производствени технологии. Ще се радваме ако можем да съдействаме за успешното производство на вашия рекламен продукт.

Тъй като държим да бъдем в крак с тенденциите в рекламния бизнес, разполагаме с млад и креативен екип, който се занимава с Digital marketing

Ако вашия бизнес има нужда от създаване на съдържание, поддръжка на социални страници, дигитален маркетинг, PR, копирайтинг, консултиране или изграждане на бранд стратегия за малкия и среден бизнес, с радост ще съдействаме за успешното реализиране на вашия проект.

Брандинг:

Графичен дизайн и създаване на графични концепции
– Брандиране на превозни средства
– Брандиране на спортно / ежедневно / работно облекло
– Дигитален печат върху текстил и облекло
– Иновативни решения за интериорна декорация
– Рекламни услуги за магазини / щандове / заведения / събития
– Външна реклама и декорация
– Изработка на рекламни банери
– Печатна реклама – pvc стикери, винилни пана, каталози, дипляни и др.

Дигитална реклама:
– Поддръжка на социални страници
– Изграждане на стратегия и популяризиране на марката
– Създаване на съдържание/ видео/ фото/ текст
– Маркетинг в социалните мрежи
– Платени рекламни постове
– Анализи.

 

Графичен дизайн
Изготвяне на корпоративна идентичност графичен знак, фирмени бланки, пощенски пликове, папки, оформление на офиса и работните пространства. Разнообразни графични решения и запомнящи се визии в зависимост от конкретното предназначение на рекламирания продукт. Индивидуален подход към всеки клиент. Уникалност и качествено изпълнение.
Печатна реклама
Предпечатна подготовка и печат календари, каталози, брошури, флаери, плакати, опаковки (CD, козметични продукти, подаръци), менюта за заведения, оформление на рекламни страници и информационни карета Видове печат: офсетов, дигитален (за малки тиражи).
Външна реклама
Брандиране: Събития и спортни прояви, щандове и изложения транспаранти, знамена Превозни средства автомобили, мотоциклети, бусове, камиони Магазини и офиси надписи от PVC фолио, стикери, рекламни пана и табели (светещи и несветещи), обемни букви (светещи и несветещи), комуникационни знаци Видове печат: широкоформатен, ситопечат, сублимационен печат.
Текстил
Брандиране: Спортни екипи (номерация и идентификация) Тениски, работно облекло, шапки, чадъри знамена (флагове) рекламни завеси Видове печат: ситопечат (директен и трансферен), термо трансферен – щрихов (FLEX и FLOK), сублимационен.

Адрес:

Our Address:

София, ул. Чавдар Мутафов № 25 Б