“Дентален Център – Център по дентална протетика – АБАДЖИЕВИ” ЕООД е създаден преди 19 години в гр.Варна от проф. д-р Методи Абаджиев, д.м.н.
Основната дейност на Денталния център е оказване на извънболнична дентална помощ, чрез прилагане на съвременни диагностични и лечебни методи в областта на зъбопротезната имплантология и пародонтология, на консервативната, хирургичната, протетичната, естетичната и козметичната дентална медицина и профилактика.

Денталният център разполага с четири специализирани кабинета, рентген с възможност за дентални снимки, ортопантомографии и 3Д рентген, подходящ  за дентална имплантология, както и собствена зъботехническа лаборатория. Екипът на практиката е от квалифицирани лекари по дентална медицина, дентални асистенти, администратори и зъботехници.
Нашите пациенти са деца и възрастни- хора, които ценят своето време, търсят високо качество и професионализъм и желаят да получат адекватно и надеждно лечение.
Високото качество на предлаганите услуги, коректността и професионализма на екипа на проф. д-р М.

Абаджиев,д.м.н. както и нарастващият интерес към съвременните методи на лечение в денталната медицина, утвърждават Дентален център “Абаджиеви”, като авторитетна практика, желан партньор и го подреждат на водеща позиция сред денталните практики във Варна и страната.

Мисия

Ние сме посветени на стремежа да предлагаме цялостно лечение на комплекса от меки и твърди тъкани в устната кухина както чрез конвенционални методи така и чрез прилагане на достиженията на съвременната имплантология. Нашият основен приоритет е цялостната рехабилитация на съзъбието.

Възникналите проблеми се разглеждат от гледна точка на причината за тяхното появяване и се решават на базата на задълбочен анализ на функционалната ефективност и перфектна естетика. Образоването на пациентите ни по отношение на здравето на твърдите и меки тъкани в устната кухина e също сред основните ни приоритети.

 

 

Дентални услуги и лечения

Имплантология

 

Научи повече

Корони и Мостове

 

Научи повече

Коренови лечения

 

Научи повече

Кариеси

 

Научи повече

Профилактика

 

Научи повече

Хирургия

 

Научи повече

Ортодонтия

 

Научи повече

Дигитална дентална медицина

 

Научи повече

Детска дентална медицина

 

Научи повече

Адрес:

Our Address:

Варна, ул Г. Раковски 63, ет. 1