ГРАНД ХОТЕЛ ПОМОРИЕ се намира в североизточната част на гр. Поморие, на 15 минути от Международно летище Бургас и на 15 минути от най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг.

Хотелът е разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала.

Специалното внимание, отделено дори на най-дребните детайли, нашият добре обучен и любезен персонал, множеството ресторанти, барове и места за свободното време са малка част от обстoятелствата, които ще Ви носят усещането за свобода, блаженство и хармония.

Първокласно обслужване, луксозно настаняване, персонално внимание, ние полагаме ежедневни грижи да подобрим качеството на нашите услуги, за да можем непрестанно да надминаваме Вашите очаквания и да Ви носим щастие.

ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО

Легла1 + 1
Максимум2 + 1
ГледкаМоре
Размер на стаята45 кв.м.

Виж повече

ДЖУНИЪР СЮИТ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО

Легла1 + 1
Максимум2 + 1
ГледкаМоре
Размер на стаята30 кв.м.

Виж повече

ФАМИЛЕН АПАРТАМЕНТ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО

Легла1 + 2
Максимум2 + 2
ГледкаМоре
Размер на стаята40 кв.м.

Виж повече

ФАМИЛНА СТАЯ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО

Легла2 + 2
Максимум4 + 2
ГледкаМоре
Размер на стаята36 кв.м.

Виж повече

ДВОЙНА СТАЯ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО

Легла1 + 1
Максимум2 + 1
ГледкаМоре
Размер на стаята18 кв.м.

Виж повече

ЕДИНИЧНА СТАЯ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО

Легла1
Максимум1
ГледкаМоре
Размер на стаята18 кв.м.

Виж повече

ИНФОРМАЦИЯ

РАБОТНО ВРЕМЕ: 8:00 – 20:00

ТЕЛЕФОН+35959628892

EMAILspa.office@grandhotelpomorie.com

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Изцяло обновения медикъл спа център на Гранд Хотел Поморие отново отвори врати на 01.06.2020г. Спа центъра работи както за гости на хотела, така и за посетители, които не са гости на хотела

СПА ЦЕНТЪР

Разпределен на два етажа и градина с басейни, спа центъра съчетава древните традиции на калолечение със съвременните постижения на медицината и технологиите, за да Ви предложи най-доброто лечение и възстановяване.

СПА ТЕРАПИИ

В нашето спа меню ще откриете разнообразни терапии, които ще ви отвлекат далече от напрегнатото ежедневие и ще подобрят настроението Ви!

БАЛНЕО ЦЕНТЪР

Ние предлагаме лечение и профилактика на над 45 вида заболявания на опорно двигателния апарат, периферната нервна система, кожни заболявания и др.

ПЛУВНИ БАСЕЙНИ

На ваше разположение са уникален басейн със солена вода и четири други басейна, които ви позволяват да флиртувате с водата целогодишно и да се насладите на лечебните и свойства.

САЛОН ЗА КРАСОТА

Независимо от повода, ние ще се погрижим да се чувствате специални, изкусително красиви и най-вече доволни, че сте се доверили именно на нас.

ФИТНЕС

Заредете се с нова енергия и поддържайте тялото си в добра спортна форма с тренировка в нашия напълно оборудван фитнес център.

Адрес:

Our Address:

Ул. Проф. Стоянов № 5, Поморие 8200

Telephone: