Вертикални текстилни и алуминиеви щори Камакс град Шумен

Елегантни и стилни в актуални цветове и разнообразни материи… Вертикалните щори са модерната алтернатива на завесите.

Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила – непреходен елемент В интериора Предлагаме Широк цветови И ценови диапазон, като прекрасно допълнение на дома, офиса, хотела. Отделните видове материи и цветове, от полупрозрачни до напълно затъмняващи Черно Out, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина в отговор на конкретните Ви нужди.

Текстилите са с обработка, за да не задържат прах И НЕ абсорбират нежелани миризми Механизмите СА лесните За експлоатация, надеждни и практични. Вертикалните щори са най – доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Изработваме вертикални щори За наклонени или дъгообразни прозорци Вертикалните щори могат Да СЕ задвижват ръчно или чрез електромотор.

Image result for - -

Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори

Създайте си светлинен комфорт
…Хоризонталните щори са най-често използвания продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта на достъпни цени.
Разнообразието от цветове и модели, лесната употреба и поддръжка, дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. Същевременно хоризонталните щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където висока влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.

Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм с цветно лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.

Мрежи против насекоми

Подарете си спокойствие в горещите вечери….

Мрежите против насекоми са сигурно и надеждно средство за предотвратяване достъпа на насекоми и буболечки през отворени врати и прозорци. Изработени са от алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло, фиксирани в точките на пресичане на нишките за по- голяма здравина. Висококачествен продукт, устойчив на всякакви атмосферни влияния.

Адрес:

Our Address:

Шумен, ул. Климент Охридски 35

Telephone:
Web:

-