Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград
Луксозно изживяване с 5 * обслужване сред природата!
Ако търсите уединение сред природата, Балнео Хотел Свети Спас 5* е вашата неповторима дестинация, красиво разположен в сърцевината на една от най-красивите планини в България, Родопи, заобиколен от пленителни планински гледки от всички страни. Тук предлагаме международни стандарти на обслужване, съчетано с уникална лечебна минерална вода и индивидуално отношение към всеки гост. Вашата почивка не би била завършена, ако не посетите нашия СПА център, където екипа ни от опитни специалисти могат да изготвят вашите индивидуални балнео или спа пакети, което в съчетание с внимателно подбраните натурални продукти от нашите опитни готвачи и енергията на мястото ще Ви накара да се завърнете към ежедневието си отпочинали и презаредени.

 

Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград е уникално разположен в едноименната местност в долината на река Чепинска, едно земно кътче благословено с лечебен дар, известно още от древни времена. Международно признатия планински комплекс е изцяло захранен с минерална вода, с разнообразни активности за всяка възраст, предлагащ традиционни методики и най-нови постижения в грижи за здравето.

 

Хотел с доказани традиции и постижения в грижата за здравето
В продължение на 4 поредни години, от 2018 г. до 2021 г. включително, Свети Спас 5* Велинград, заедно със Спа Клуб Бор 4* Велинград, са първите хотели в България, номинирани и спечелили престижни международни хотелиерски награди Haute Grandeur Global Awards. Освен това в продължение на 3 поредни години, от 2019 г. до 2021 г. включително, хотел Свети Спас 5* Велинград получава международно отличие, като печели престижни награди от лидерите в хотелиерските награди World Luxury Hotel Awards. Към момента Балнео Хотел Свети Спас е един от най-предпочитаните петзвездни балнео хотели във Велинград за конферентен туризъм, както и бизнес или семейни пътувания!
Ресторанти
Разнообразие от кулинарни изкушения Ви очаква в заведенията на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград
В Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград са на разположение пет различни заведения, подходящи за всеки вкус и час на деня с винаги прясно приготвени ястия и напитки за всеки. Насладете се на заслужено спокойствие и разнообразие от кулинарни изкушения! За любителите на пълното уединение предлагаме румсървис.

ОФЕРТИ:

img
img
img
img

 

img
img
img

Адрес:

Our Address:

Велинград ул. Никола Вапцаров № 97

Telephone: