В аптеката работи екип от квалифицирани фармацевти с богат опит.

Те ще Ви посъветват и консултират, относно избора на лекарство или други фармацевтичен продукт.

Аптека Карагьозян град София, работи по договор на НЗОК ( Национална здравноосигурителна каса ).

Военноинвалиди и ветерани
Аптеката изключително работи с военноинвалиди и ветерани от войната, като предлага богата гама от лекарсва и консумативи необходими за нуждите на нейните клиенти.

Продажба на лекарствени продукти и медикаменти
Аптека Карагьозян предлага богата гама от лекарства и медикаменти. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашето здраве. Разполагаме с големи наличности от лекарства и медикаменти, козметични и санитарно хигиенни средства, апарати за кръвно, глюкомери и тест ленти.

Медицински консумативи от Карагьозян
В аптека Карагьозян ще намерите богата гама от медицински консумативи. Малка част от консумативите, които предлагаме са: медицински ръкавици и маски, игли и спринцовки, марли, бинтове, лепенки, контейнери за урина и фекалии, памперси за възрастни и др.

Продажба на хранителни добавки
Карагьозян е аптека, в която ще намерите разнообразие от хранителни добавки с гарантирано качество и с ясен произход. Основното предназначение на добавките е да набавят допълнително количество витамини и минерали и на организма. Фармацевтите и лекарите предупреждават, че хранителните добавки не заместват основното хранене и приемането на зеленчуци и плодове.

Медицинска козметика от аптека Карагьозян
В нашата аптека ще намерите разнообразие от медицинска козметика, производство на български и световноизвестни компании. Аптека Карагьозян предлага козметика против бръчки, обриви, целулит и други проблеми. Разполагаме с големи наличности от сапуни, кремове, балсами, мехлеми и шампоани.

Адрес:

Our Address:

София, ул. Екзарх Йосиф 29

Telephone:
Web:

-