Фирма Алки-Л ЕООД , с управител Красимира Цанева, е основана през 1997 година и е изключителен представител на Liebherr за България за цялата гама строителна, земекопна,специализирана и минна техника. Алки-Л ЕООД разполага с офис, складова и сервизна база в София, като и сервизна база в гр. Бургас.

Алки-Л организира доставката на оригинални резервни части за всички машини Liebherr, на територията на Република България. Гаранционно и извън гаранционно обслужване на техниката се извършва,както в сервизните бази, така и на местонахождението й от специализирано сервизно звено. Сервизните инженери на Алки-Л ЕООД, разделени в десет екипа, раполагат с автомобили с висока проходимост, съоръжени с необходимата специализирана апаратура за диагностика и ремонт.

Алки-Л ЕООД извършва гаранционно, извънгаранционно сервизно обслужване и ремонти на машини Либхер в цялата страна, чрез специализирано звено на фирмата. Мобилните сервизни екипи разполагат със специализирана електронна апаратура и софтуер, подвижна техника и пълен набор от инструменти, необходими за диагностика и ремонт на машините Либхер. Всички служители се изпращат на ежегодни обучения в заводите на Либхер за повишаване на квалификацията и запознаване с последните нововъведения в машините и методите за диагностика.

Алки-Л ЕООД също така отдава под наем строителна техника.

Алки-Л ЕООД разполага със сервизна и складова база в София, бул. “Самоковско шосе” 10Д и “Околовръстен път” срещу с. Кривина.

 

МОБИЛНИ КРАНОВЕ

КУЛО КРАНОВЕ

МИННА ТЕХНИКА

УПОТРЕБЯВАНИ

Opening Hours

Monday

9:00 – 17:00

Tuesday

9:00 – 17:00

Wednesday

9:00 – 17:00

Thursday

9:00 – 17:00

Friday

9:00 – 17:00

Saturday

-

Sunday

-

Адрес:

Our Address:

бул. “Самоковско Шосе” 10Д 1137 София